Despre Thea


Théa este o afacere de familie franceză și un pionier în sănătatea ochilor, de mai bine de 150 de ani. Cu cercetarea și inovația în schimburi deschise cu specialiști din întreaga lume, dezvoltăm tehnologie și tratamente care vor face posibil ca toată lumea să vadă lumea cu ochii deschiși. Să deschidem ochii!


Laboratorul cu produse fără conservanți

Îngrijirea ochilor și în același timp a potențialul lor.

Théa a fost pionierul acestei nișe și rămâne lider mondial în produsele de îngrijire a ochilor fără conservanți.

În anii 1950, introducerea utilizării conservanților în produsele oftalmice pentru prevenirea contaminării după deschidere a constituit un progres considerabil. Patruzeci de ani mai târziu, numeroase publicații au arătat efectele dăunătoare ale conservanților asupra corneei, conjunctivei și filmului lacrimal, provocând iritații, inflamații și sindromul de ochi uscat.

Pentru a rezolva această problemă, au fost introduse pe piață unidozele. Cu toate acestea, această formă de ambalare este costisitoare și deloc ecologică; este, de asemenea, dificil de utilizat pentru pacienții vârstnici.

În anii 1990, după zece ani de cercetare, Théa a inventat primul flacon multidoză capabil să distribuie picături de ochi fără conservanți, este vorba despre sistemul ABAK®, inițiind astfel o întreagă serie de forme de ambalare fără conservanți, cum ar fi Steri-free® și tehnologia Easy Grip®.

Datorită Théa, oftalmologia a intrat în era fără conservanți, permițând pacienților să beneficieze de o întreagă gamă de tratamente pentru îngrijirea ochilor.

Mai multe